Merken

We garanderen duurzame kwaliteit op basis van schuimstoffen uit polyethyleen, polyurethaan of elastomeer.

CLIMAFLEX®

Een uitgebreid assortiment van producten op basis van poyethyleenschuim met gesloten celstructuur garandeert de juiste isolatieoplossing

Deze veelzijdig bruikbare isolatieproducten uit polyethyleenschuim met gesloten celstructuur hebben hun reputatie verdiend dankzij hun laag warmtegeleidingsvermogen: CLIMAFLEX® vermindert warmteverliezen van distributiesystemen tot 80%. De goede geluiddempende eigenschappen van het schuimstofmateriaal helpen klop- en spoelgeluiden van het leidingnet verminderen.
Ontdekken CLIMAFLEX®

INSUL

Flexibele isolatie op basis van rubber voor professioneel gebruik

Een laag warmtegeleidingsvermogen, flexibiliteit en een hoge waterdampdiffusieweerstand zijn dé eigenschappen die ervoor zorgen dat INSUL, de isolatie met gesloten celstructuur een topper is. Het verhoogt de energie-efficiëntie en verlengt de levensduur van het geïsoleerde systeem, wordt voor verscheidene toepassingen geoptimaliseerd en voldoet aan de landspecifieke eisen voor brandgedrag.
Ontdekken INSUL

AEROFLEX®

Flexibele elastomeerschuimisolatie

De thermische isolatie van verwarming, sanitaire installaties, koeling, airconditioning, opslag en leidingen is de gemakkelijkste en efficiëntste manier om actieve energie te sparen en het milieu te beschermen. Met de thermische isolatie van AEROFLEX® kunnen energieverliezen met relatief weinig inspanning worden vermeden.
Ontdekken AEROFLEX®

AEROLINE®

Aansluittechniek voor warmtepompen

AEROLINE® biedt de ideale oplossing voor ondergrondse leidingaansluitsystemen voor lucht-/water- en bodem-/water-warmtepompen. Het systeem is eenvoudig te installeren en kan dankzij het modulaire ontwerp worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. AEROLINE® is een revolutie op het gebied van aansluitingssystemen voor warmtepompen. Met AEROLINE® profiteert u niet alleen van een uitstekend product, maar ook van een betrouwbare partner voor uw warmtepompproject.
Ontdekken AEROLINE® AANSLUITTECHNIEK VOOR WARMTEPOMPEN

AEROLINE®

Leidingsystemen voor zonnetechnologie

AEROLINE® staat garant voor effectieve en economische zonne-systemen, die een investering op lange termijn dekken en tevens een aanzienlijke bijdrage leveren aan de economische exploitatie ervan. Met meer dan 16 jaar ervaring met dubbele zonnesystemen en meer dan 20 jaar ervaring met AEROFLEX® gesloten-cel EPDM-isolatie in de zonnesector ligt uw solarwinst ons na aan het hart.
Ontdekken AEROLINE® LEIDINGSYSTEMEN VOOR ZONNETECHNOLOGIE

ISOTUBE®

Zelfklevende PU-isolatie met PVC-bekleding

Deze hoogwaardige, op PU gebaseerde buisisolatie vermindert warmteverliezen van verwarmings- en sanitaire installaties. ISOTUBE® beschikt over een speciale PVC-bekleding, waardoor het materiaal een optimaal visueel effect krijgt en tegen schade beschermt. Het zelfklevende hechtsysteem bespaart tijd bij het aanbrengen
Ontdekken ISOTUBE®