Gebruiksvoorwaarden

Juridische opmerkingen – gebruiksvoorwaarden

Het gebruik van deze webpagina voldoet aan volgende voorwaarden. Door het gebruik van deze webpagina verklaard u van onze algemene voorwarden kennis te hebben genomen en deze in acht te nehmen :

Bescherming van het intellectuele eigendom

Het gehele intellectuele eigendom van de op deze webpagina getoonde inhoud en de hiervoor gecreërde elementen zijn eigendom van NMC waarbij met uitzondering van de toegang voor consultatieve doelen hierdoor geen licenties of rechten aan deze webpagina onstaan.
Vooral merknamen en andere auteursrechten blijven eigendom van NMC. Het kopiëren van alle inhouden op deze webpagina is alleen voor het personelijke/privé-gebruik toegestaan. Een replicatie of het gebruik voor andere doelen is verboden.

De door bezoekers op de webpagina terug gelaten informaties moeten nauwkeurig en geoorlofd zijn en mogen de interesses van derden niet nadelig beïnvloeden. Alle op deze pagina genoemde personen kunnen van hun recht op inzicht, verandering, rechzetting of de annulering van de met hun in verbinding gebrachte adresgegeven gebruik maken.

NMC sa  – Gert-Noël-Strasse – B-4731 Eynatten
C.E.O.: Hubert Bosten
Tel.: +32 (0) 87/85 85 00 – Fax: +32 (0) 87/85 85 11
Email: info@nmc.eu

NMC sa – VAT BE 0402.469.826 – RJP Eupen

Photos with courtesy of and copyright to these photographers :