Onlineberekeningstool

Technische expertise in een tool

ONS PLANNINGSHULPMIDDEL VOOR PROFESSIONELE PLANNERS EN ARCHITECTEN

Twee stappen naar succes: gegevens invoeren, gegevens evalueren. Op deze manier kunt u exact de voordelen en de afmetingen van de technische isolatie NMC bepalen. Gebruik daarvoor onze

nmc cit onlineberekeningstool

Een kwestie van klikken en u direct starten! Vervolgens, kunt u uw individuele energieberekening heel eenvoudig als pdf-bestand opslaan.

Onze speciaal ontwikkelde software geeft u exacte informatie met betrekking tot het  energiebesparingspotentieel in een specifieke toepassing. Gedefinieerde kengetallen, bepaald door onze ingenieurs tijdens de installatie van verschillende leidingisolaties in koel- en verwarmingsnetwerken, dienen als basis. De software helpt u ook om snel en efficiënt de juiste isolatiedikte te berekenen. Voor Duitsland wordt altijd rekening gehouden met de normen van de Energiebesparingsverordening (GEG).

Om de gegevens in de verwarmingssector te bepalen, is het vooral noodzakelijk om de nominale diameter en de buislengte te specificeren. Voor koeltoepassingen speelt ook de relatieve luchtvochtigheid een belangrijke rol. Door het invoeren van extra variabelen kunnen planners hun berekeningen verder verfijnen. Onze tool is geschikt voor het bepalen van de isolatiedikte van zowel buizen alsook platen.

Nog meer service? Op www.ausschreiben.de vindt u alle actuele bestekteksten voor onze NMC-producten. Met een paar klikken krijgt u alle nodige informatie over uw isolatieproject.